2376

2376

Acest produs nu este comercializat de nici unul dintre partenerii noştri. Vă rugăm să alegeți din produsele de mai jos.

Alte produse cu caracteristici asemănătoare

Alte produse : Aparat de curatat cu aburi

Clatronic DR 3280 Aparat de curatat cu aburi de la 419,55 RON Clatronic DR 3280 Polti Vaporetto Go (PTEU0233) Aparat de curatat cu aburi 749,00 RON Polti Vaporetto Go (PTEU0233) Thomas Buggy (792 023) Aparat de curatat cu aburi de la 745,46 RON Thomas Buggy (792 023) Black & Decker FSM1630 Aparat de curatat cu aburi 597,38 RON Black & Decker FSM1630
Descrierea produsului
Putere 1500 W
Capacitate rezervor apa 0.3 l

Ați găsit greşeli în descrierea produsului? Vă rugăm să ne trimiteți o notificare!

Incredibil de rapid! Uşor ca fulgul! Deosebit de eficient! Şi are nevoie doar de apă!   În sfârşit a ajuns şi la noi aparatul de curăţat cu abur din noua generaţie, care combină în mod unic puterea de curăţare a aburului şi avantajele uimitoarei igiene cu lumină UV! Curăţare cu puterea aburului, fără substanţe chimice! În faţa tuturor se poate deschide o nouă lume în domeniul igienei, care face posibilă o curăţenie temeinică, rapidă şi eficientă! Fantastic, este că nu mai este nevoie de detergenţi puternici, substanţe chimice poluante, ci numai de apă curată! Se poate folosi pe aproape orice suprafaţă! Se poate folosi pe aproape orice suprafaţă plană, netedă, fie că este vorba de gresie, sau pretenţioasa podea laminată, parchet delicat sau marmură scumpă. Curăţă blând dar temeinic şi eficient covoarele, pentru ca acestea să rămână curate, proaspete şi igienice.  Sistem de curăţare multifuncţional! Cu o singură mişcare, puteţi transforma Livington UV Mop, într-un aparat manual de curăţat cu abur incredibil de puternic. Mulţumită accesoriilor cu care este dotat, este capabil să facă faţă mucegaiului din baie, piatrei depuse pe capul de duş, resturile arse pe placa ceramică, petele din tapiţeria scaunelor din maşină, resturile rămase pe grill, depunerile de pe jante sau jucării.  Opt funcţii într-un singur aparat!  8 funcţii într-un singur aparat:
  • Este un sistem potrivit pentru curăţarea suprafeţelor netede şi care lucrează cu fantastică lumină UV şi cu puterea aburului.
  • Curăţă în profunzime, blând dar temeinic şi eficient covoarele
  • Se poate transforma într-un aparat manual de curăţat cu abur incredibil de puternic
  • Jet de abur de mare presiune.
  • Perie de curăţat eficientă
  • Perie rotundă imbatabilă pentru curăţat grătar
  • Un accesoriu pentru eliminarea  mirosului, netezirea şi curăţarea hainelor şi tapiţeriei
  • Un accesoriu pentru curăţarea geamurilor
 

Galerie

Păreri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.