Leifheit 11910 CleanTenso

Leifheit 11910 CleanTenso

de la 549,99 RON 2 oferte
Localizare:
Traseu sugerat:  

Ofertele pentru produsul

 

Leifheit Aparate de curatat cu abur Leifheit CleanTenso 11910 (11910)

549,99 RON
Livrare gratuita
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
pcone.ro
 

Leifheit Aparate de curatat cu abur Leifheit CleanTenso 11910 (11910)

Livrare oriunde in tara-Transport gratuit peste 500 lei!

550,99 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
vexio.ro

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 549,99 RON

Alte produse cu caracteristici asemănătoare

Alte produse Leifheit: Leifheit Aparat de curatat cu aburi

Polti Vaporetto PRO85 Turbo Flex (PTEU0279) Aparat de curatat cu aburi 1 497,99 RON Polti Vaporetto PRO85 Turbo Flex (PTEU0279) Black & Decker FSMH13151SM Aparat de curatat cu aburi 803,34 RON Black & Decker FSMH13151SM Black & Decker FSM13E1-QS Aparat de curatat cu aburi de la 227,77 RON Black & Decker FSM13E1-QS Black & Decker FSMH1321J-QS Aparat de curatat cu aburi 725,71 RON Black & Decker FSMH1321J-QS
Descrierea produsului
Tip Cu cablu
Putere 1200 W
Capacitate rezervor apa 0.55 l
Presiune aburi 4.2 bar
Greutate 4.5 kg

Ați găsit greşeli în descrierea produsului? Vă rugăm să ne trimiteți o notificare!

Mop cu abur Leifheit Clean Tenso 1200W , pur si simplu igienic, fara substante chimice.
Cu Leifheit CleanTenso curatarea este igienica si simpla, fara a utiliza un produs chimic. Utilizand abur fierbinte, CleanTenso elimina pana la 99,99% bacteriile si germenii si este un curatitor indispensabil, mai ales pentru familiile in care micutii se joaca pe podea. Aparatul de curatat cu abur se incalzeste in mai putin de 30 de secunde si apoi este gata de utilizare. In plus, productia de abur este reglabila in mod continuu, ceea ce face posibila reglarea fina a cantitatii de abur necesara pentru curatarea unei anumite podele. Odata ce apa este fierbinte, sase duze distribuie aburul in mod uniform prin placa stergatoarelor. Cel mai mic nivel este potrivit pentru curatarea podelelor din lemn, parchet traditional sau parchet laminat, iar cel mai inalt nivel este optimizat pentru curatarea pardoselilor din gresie si piatra. Mizeria dizolvata este preluata de catre stergatorul de microfibra inlocuibil, lasand totul curat si igienic. Datorita accesoriului practic, agentul de curatat cu aburi este, de asemenea, potrivit pentru curatarea covoarelor. Cu rezervorul XL, CleanTenso poate fi utilizat timp de pana la 40 de minute fara a fi nevoie sa se reincarce. Lungimea generoasa a cablului de alimentare de 6.5 m face posibila accesarea fiecarui colt al incaperii. Rezervorul detasabil se poate reumple cu usurinta cu apa rece. Pentru o durata lunga de viata a mopului CleanTenso se recomanda inlocuirea periodica a  filtrului de apa. Laveta din microfibra a stergatoarelor este atasata cu ajutorul unui dispozitiv de fixare cu carlig si poate fi indepartata pentru a fi curatata in masina de spalat, la temperaturi de pana la 60°C. Manerul pliabil economiseste spatiul de depozitare. Detalii tehnice:
Putere nominala: 1200 W
Culoare: Alb
Lungime cablu alimentare: 6.5 m
Reglare Abur
  


Denumiri similare la Aparat de curatat cu aburi Leifheit 11910 CleanTenso: 11910CleanTenso


Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.